KidsClub KidsClub

Jongens en meiden, ouders,

De afgelopen maanden hebben we de KidsClub-avonden met een heel klein groepje kinderen doorgebracht. Hoewel deze avonden erg gezellig waren, zijn we toch op het punt gekomen om de balans op te maken. Gaan we op deze manier verder of slaan we een andere weg in?
Daar gaan we de komende tijd over nadenken en daarom is op vrijdag 23 februari a.s. de (voorlopig) laatste Kids-Club-avond.
Wanneer en hóe we de draad weer op gaan pakken, is nu nog niet bekend.
Op vrijdag 23 februari zien we jullie graag nog een keer in De Wingerd. We sluiten deze periode dan gezellig met elkaar af.
We beginnen om 19.00 uur en eindigen deze avond om 20.00 uur.
We hopen dat de kinderen die enthousiast zijn gestart met acties voor ons goede doel, het Meedoen-arrangement, daar mee door blijven gaan. Via de mail houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen.
Groet, Evelien, Charlotte en Josien

Wat is 25-25 Kids? Wat is 25-25 Kids?

speels & energiek
geloof & gein
creatief & vet cool

De kidsclub is een keigezellige club met leuke activiteiten, zoals film kijken, knutselen, een spel spelen en alles wat jij nog bedenken kunt.
Voor wie? Voor alle kinderen uit groep 6 t/m 8
Waar? De Wingerd
Wanneer? gemiddeld 1 x per maand op vrijdagavond. Inloop om 18.45 uur, start is om 19.00 en we eindigen om 20.00 uur.

Voor info kun je mailen met

Groet, Leiding KidsClub