KidsClub 2017-2018 KidsClub 2017-2018

De eerstvolgende avond van de KidsClub staat gepland op vrijdag 1 september 2017. Dit is tevens de start van het nieuwe seizoen.

Jongens en meiden,
Het duurt nog even, maar op vrijdag 1 september starten we weer met de KidsClub.
De KidsClub is bedoeld voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool.
Lijkt het je leuk om (weer) te komen, dan ben je dus op vrijdag 1 september welkom om 19.00 uur in De Wingerd.
Vind je het leuk om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen, dan is hij/zij natuurlijk ook van harte welkom.
Heb je vragen, mail gerust!

Groet,
Evelien, Charlotte en Josien

Afsluiting seizoen 2016-2017 Afsluiting seizoen 2016-2017

Vrijdagavond 9 juni 2017 was de laatse KidsClub avond van dit seizoen. En zoals altijd, maakten we daar een feestje van!
Met z'n allen gingen we naar SkyZone. We kunnen terugkijken op een gezellige en sportieve afsluiting van het seizoen.

Wat is 25-25 Kids? Wat is 25-25 Kids?

speels & energiek
geloof & gein
creatief & vet cool

De kidsclub is een keigezellige club met leuke activiteiten, zoals film kijken, knutselen, een spel spelen en alles wat jij nog bedenken kunt.
Voor wie? Voor alle kinderen uit groep 6 t/m 8
Waar? De Wingerd
Wanneer? gemiddeld 1 x per maand op vrijdagavond. Inloop om 18.45 uur, start is om 19.00 en we eindigen om 20.00 uur.

Voor info kun je mailen met

Groet, Leiding KidsClub

Sirkelslag Kids Sirkelslag Kids

Vrijdag 18 november 2016 heeft de KidsClub meegedaan aan Sirkelslag Kids. Een spannend en interactief spel dat tegelijkertijd door honderden kinderen in Nederland gespeeld werd.