KidsClub 2017-2018 KidsClub 2017-2018

Jongens en meiden,

YESSSSSS!!! We zijn weer gestart. De eerste KidsClub is geweest. Heb jij die gemist, no problem! Je kunt 6 oktober zo weer meedoen! In De Wingerd verwelkomen we je om 19.00 uur en gaan door tot 20.00 uur.
Op vrijdag 17 november is Sirkelslag Kids. Zet je die vast in je agenda??

De KidsClub is bedoeld voor kinderen van groep 6, 7 en 8 van de basisschool.
Lijkt het je leuk om (weer) te komen, dan ben je dus van harte welkom!
Vind je het leuk om een vriendje/vriendinnetje mee te nemen, dan is hij/zij natuurlijk ook van harte welkom.
Heb je vragen, mail gerust!

Groet,
Evelien, Charlotte en Josien

Sirkelslag Kids Sirkelslag Kids

Op vrijdagavond 17 november 2017 vindt er weer een te gekke nieuwe editie plaats van Sirkelslag KIDS, het spel voor kindergroepen (8 t/m 12 jaar). En wij doen mee!!

Bekijk hier alvast een filmpje.
Op deze website vind je meer informatie.

Wat is 25-25 Kids? Wat is 25-25 Kids?

speels & energiek
geloof & gein
creatief & vet cool

De kidsclub is een keigezellige club met leuke activiteiten, zoals film kijken, knutselen, een spel spelen en alles wat jij nog bedenken kunt.
Voor wie? Voor alle kinderen uit groep 6 t/m 8
Waar? De Wingerd
Wanneer? gemiddeld 1 x per maand op vrijdagavond. Inloop om 18.45 uur, start is om 19.00 en we eindigen om 20.00 uur.

Voor info kun je mailen met

Groet, Leiding KidsClub