Kerk-op-schoot-viering Kerk-op-schoot-viering

Zondag 19 november 2017
11.30-12.00 uur in De Wingerd.


Voor alle kinderen in de leeftijd van 0 t/m 5 jaar (en hun broertjes, zusjes en ouders/grootouders/ verzorgers) organiseren we op zondag 19 november a.s. weer een Kerk-op-schoot-viering.

Tijdens deze dienst beleven de kinderen én hun (groot)ouders/verzorgers het Bijbelverhaal met alle zintuigen. We vertellen het verhaal, afgewisseld met veel liedjes (op bekende melodieën) en belevingsgerichte activiteiten. Met deze vieringen maken jonge kinderen (én hun ouders) op een speelse manier kennis met de kerk en kunnen ouders elkaar op een informele manier ontmoeten.
Heb je zin om te komen? Dan kun je je vooraf per mail aanmelden bij Henrieke, zodat je de uitnodiging met de liedjes alvast ontvangt.  (
Ook zonder aanmelden ben je uiteraard van harte welkom!
Zondag 19 november 11.30-12.00 uur in De Wingerd

De volgende Kind-op-schoot vieringen zijn op:

21 januari 2018
18 maart 2018
10 juni 2018 (deze viering vindt plaats in de Slangenburg)

lees meer »
 
Gezinsvieringen De Wingerd Gezinsvieringen De Wingerd

Eens per maand, in principe de eerste zondag van de maand, is er in De Wingerd een gezinsviering. De kinderen, en hun ouders, staan méér centraal. Het zijn vrolijke en leerzame diensten waarbij we soms gebruik maken van prentenboeken, soms van een toneelstukje of een filmpje om het bijbelverhaal te verduidelijken. Een viering bedoeld voor het hele gezin!

 

 
Vandaag wil ik alleen maar zingen Vandaag wil ik alleen maar zingen

Op 5 juli 2015 is in de Wingerd aan één van de jongste kinderen van de kindernevendienst de bundel 'Vandaag wil ik alleen maar zingen'' uitgereikt en daarna aan alle aanwezige kinderen van de nevendienst. Een mooie bundel gemaakt door de werkgroep 'Lied van de maand'. 
Klik op "Lees meer" om naar de liedjes te luisteren.

lees meer »