Een bijzondere logé Een bijzondere logé

Medio 2015 is het koffertjesproject in de wijk rondom De Wingerd van start gegaan. Gezinnen in deze wijk met kinderen in de leeftijd tot 12 jaar kunnen een bijzondere logé verwachten.
En wel: …. een koffertje vol met boeiend materiaal dat te maken heeft met de Bijbel en het geloof, bedoeld voor de kinderen om mee te spelen, in te bladeren, te lezen, te beluisteren of te bekijken.

Deze logeerkoffer wordt op een bepaald moment bij u thuis gebracht door vrijwilligers uit onze gemeente, de 'kofferkoeriers'. De koffer mag 3 tot 4 weken bij uw gezin blijven logeren en we hopen dat u het jammer vindt als het koffertje weer wordt opgehaald om naar het volgende adres te worden gebracht!!

U kunt in een logboekje opschrijven of en hoe de logeerpartij is bevallen. Ook kunt u daarin tips kwijt voor een eventueel vervolg. We hopen dat op deze manier de kerk iets kan bijdragen aan de geloofsopvoeding van uw kinderen. In uw eigen huis en in uw eigen tijd kunt u er samen met uw kinderen mee bezig zijn.

Meer informatie of vragen? Bel of mail Tineke Haveman, tel. 364 539, of Sebina Pijl, tel. 343 996,