Zondag 26 november: Bachcantate in Catharinakerk Zondag 26 november: Bachcantate in Catharinakerk

De Catharinacantorij voert tijdens de kerkdienst de cantate: ‘Gottes Zeit ist die allerbeste Zeit’, ook wel bekend als ‘Actus Tragicus’ van Johann Sebastian Bach uit. Op deze dag worden in de Catharinakerk de overledenen van het afgelopen jaar herdacht. Bach schreef de cantate speciaal voor deze gedenkdag, die ook wel Eeuwigheidszondag genoemd wordt. Aanvang 10 uur.
Foto: Theo Rougoor

24 dec. 19.00 uur: Kinderkerstevent in de Wingerd. 24 dec. 19.00 uur: Kinderkerstevent in de Wingerd.

Op veel plekken in de wereld is ruzie of oorlog. Dat is helemaal niet fijn!  Zelfs het Kinderkerstevent begint dit jaar met geruzie. Gelukkig gaat het daarna over vrede sluiten en elkaar de hand schudden. Ook mag je zelf nog even de handen uit de mouwen steken!
Heb je zin om mee te doen? Ben je tussen de 4-12 jaar, kom dan op zondag 24 december naar de Wingerd aan de Bongerd 4 in Doetinchem!
Je bent welkom vanaf 18;45 uur, we starten om 19;00 uur precies en eindigen om 20:00 uur.

Vrijdag 29 december: Top2000dienst: Meet the horizon! Vrijdag 29 december: Top2000dienst: Meet the horizon!

Vrijdag 29 december is het weer zover: de Top2000- kerkdienst vindt dan plaats! Na weer een succesvolle editie vorig jaar, keert ook dit jaar de feestelijke en muzikale dienst weer terug in de Wingerd. Het thema van dit jaar is ‘Meet the horizon’.
Tijdens de dienst wordt er extra aandacht besteed aan een goed doel en dit jaar is dat het Meedoenarrangement. Er zijn helaas veel gezinnen die rond moeten komen van een minimumuitkering. Via het Meedoenarrangement krijgen ouders en kinderen korting bij bijvoorbeeld sportverenigingen, cursussen en de bioscoop. Dit zodat ze niet altijd aan geldzorgen hoeven te denken en ook eens iets leuks kunnen doen.
Net als vorig jaar zal de jonge en talentvolle club muzikanten onder de naam Blueband zorgen voor fantastische livemuziek. Dominee Ina Veldhuizen zal de dienst voorgaan.
De aanvang is om 20.00u. U wordt voor de dienst van harte uitgenodigd voor een kopje thee of koffie en na de dienst zal er een gezellige borrel plaatsvinden.